Οι αρμοί διαστολής χρησιμοποιούνται για να γεφυρώσουν το διάκενο μεταξύ δύο γειτονικών κτιρίων. Ένα σωστά σχεδιασμένο προφίλ, δεν είναι απλώς μια αισθητική προσθήκη στο κτίριο που καλύπτει την ένωση. Πρέπει να συμμορφώνεται με αυστηρά πρότυπα ασφάλειας ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε πολλές καταστάσεις οι οποίες μπορεί να είναι από διείσδυση νερού και θερμική διαστολή έως σεισμούς  και αντοχή στη φωτιά. Έτσι, ένα προφίλ αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των χαρακτηριστικών ασφαλείας ενός κτιρίου, το οποίο θα είναι σε θέση να αντέχει σε κάθε κατάσταση και να παρέχει σφράγιση όταν και όπου χρειάζεται περισσότερο.

BA A146

BA A146

Το προφίλ ΒΑ Α146 μπορεί να θεωρηθεί ως χωνευτός τύπος και μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί με βίδες σε όλους τους τύπους τοίχου & οροφής. 

Συνίσταται ιδιαίτερα για εφαρμογές γυψοδανίδας.

BA A155

BA A155

Το προφίλ ΒΑ Α155 έχει σχεδιαστεί για εφαρμογές τοίχου και οροφής σε εσωτερικούς χώρους καθώς και σε εξωτερικούς τοίχους. Λειτουργεί ως αντισεισμικό προφίλ και δίνει διακοσμητική όψη με αόρατο σύστημα βιδώματος.

BA A290

BA A290

Το στεγανό προφίλ βαρέως τύπου ΒΑ Α290 είναι ιδανικό για εφαρμογές δαπέδου με κίνδυνο διαρροής νερού. Το προφίλ αποτελείται από αλουμίνιο ως πλαίσιο βάσης με ελαστική φλάντζα κεντρικής στεγανοποίησης και άνω κάλυμμα από ανοξείδωτο χάλυβα.

BA A224

BA A224

Το χωνευτό προφίλ δαπέδου ΒΑ Α224 εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δαπέδων και η φέρουσα ικανότητα έχει σχεδιαστεί για βαρέα οχήματα. Η δομή χαρακτηρίζει το ΒΑ Α224 ως προφίλ με αντοχή και συντήρηση που το καθιστά ιδανικό για μέρη με έντονη κυκλοφορία πεζών.

BA A256

BA A256

Τα σεισμικά προφίλ μοντέλου ΒΑ Α256 έχουν σχεδιαστεί για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές και παρέχουν οριζόντιες και πλευρικές διατμητικές κινήσεις σε μεγάλα ανοίγματα. Μπορούν να εφαρμοστούν με πολλούς διαφορετικούς τύπους φινιρισμάτων (γρανίτη, μάρμαρο, κεραμικό κλπ.) σε διαφορετικά πάχη.

BA A 290

BA Α270

Το συνολικό προφίλ χάλυβα ΒΑ Α270 έχει σχεδιαστεί για όλους τους τύπους βιομηχανικών κτιρίων όπου απαιτείται υψηλή φέρουσα ικανότητα. Ειδικά συνίσταται για χώρους όπου κινούνται φορτηγά και πολυαμιδικά τροχοφόρα ανυψωτικά.

BA U235

BA U235

Το επιφανειακό προφίλ BA U235

είναι ειδικά σχεδιασμένο για περιοχές με βαριά κυκλοφορία οχημάτων. Χαρακτηρίζεται από καθαρή μεταλλική δομή. Το BA U235 καθίσταται ευνοϊκό για μέρη με έντονη κυκλοφορία πεζών.

FLOOR COVER

FLOOR COVER

Τα καλύμματα μονομπλοκ μπορούν εύκολα να εγκατασταθούν με σφιγκτήρες ή και ταινίες συγκόλλησης για διαφορετικά μοντέλα. Διατίθενται διαφορετικές δυνατότητες φόρτωσης από πεζό σε όχημα.

elGR