Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

INNOVATIVE MATERIALS

Η Voutsas Innovative Materials είναι μία Ελληνική εταιρεία υλικών η οποία διαθέτει επαναστατικά δομικά προϊόντα με στόχο να καλύψει και τις πιο υψηλές απαιτήσεις τόσο σε λειτουργικότητα όσο και σε design.

Με αποκλειστικές συνεργασίες με διεθνείς εταιρείες όπως η SCHLUTER, η EUROSHRINK, η ARFEN η BAUCER και η TERRAZZO έχουμε καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να εξελιχθούμε από μια τοπική επιχειρήση σε μία από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες στον κλάδο μας.

Με περισσότερους από 2000 κωδικούς σε απόθεμα συνδυάζουμε αξιόπιστες υπηρεσίες και υψηλής ποιότητας υλικά σε πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα και διαθέτουμε εμπορικές σχέσεις σε πάνω από 30 χώρες με εξαγωγές στα Βαλκάνια, την Ευρώπη, την Αφρική και την Μ. Ανατολή.

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας προστάζει πως τίποτα δεν πρέπει να μένει στάσιμο και γι’ αυτό δεν σταματάμε να ανακαλύπτουμε και να παράγουμε καινοτόμα και ποιοτικά άριστα προϊόντα. Στόχος μας είναι, από την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο της δόμησης, να μπορέσουμε να μεταφέρουμε στον τεχνίτη εύκολους και απλοϊκούς τρόπους να φέρνει εις πέρας άρτια λειτουργικά και υψηλά αισθητικά κατασκευαστικά αποτελέσματα αλλά και να προσφέρουμε στον τελικό αποδέκτη κάθε έργου μία καλύτερη καθημερινότητα και ποιότητα ζωής στο σπίτι, το γραφείο και σε κάθε περιβάλλον.

Χτίζουμε καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους προμηθευτές, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.

Συμβάλλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο και καινοτομούμε παγκοσμίως.