η εταιρεια

Voutsas

innovative materials

Κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα, έχουμε εξελιχθεί από μια τοπική επιχείριση  σε μία από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες στον κλάδο μας.
Έχουμε τους ανθρώπους, τον πολιτισμό και τις ευκαιρίες για να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία.

ποιοι ειμαστε

Η Voutsas είναι μια Ελληνική εταιρεία δομικών υλικών που παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας συνδυάζοντας αξιόπιστες υπηρεσίες στους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα, τα Βαλκάνια, την Ευρώπη, την Αφρική και την Μέση Ανατολή με περισσότερους από 2.000 κωδικούς σε απόθεμα. Εξάγουμε σε 11 χώρες και διατηρούμε εμπορικές σχέσεις σε περίπου 30 χώρες. Είμαστε πάντα έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε και το πιο δύσκολο έργο σας.

τι προσφερουμε

Παράγουμε κορυφαίας ποιότητας προϊόντα αλλά και αντιπροσωπεύουμε κατά αποκλειστικότητα οίκους εργοστασίων που με την παρουσία τους μας έχουν αποδείξει ότι είναι από τα ποιό σημαντικά και πρωτοπόρα  στο χώρο της δόμησης  με προϊόντα άριστης ποιότητας που συνδιάζουν  καινοτόμια , λειτουργικότητα και Design.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Εξελισσόμαστε συνεχώς παρέχοντας ένα ήρεμο δημιουργικό περιβάλλον στο προσωπικό μας ώστε να αποκτήσουμε  μεγαλύτερη ευελιξία στις επιχειρήσεις μας, να γίνουμε πιο δημιουργικοί στις εμπορικές προσφορές μας, πιο βιώσιμοι στην χρήση των πόρων μας, πιο καινοτόμοι σε παγκόσμιο επίπεδο.

η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

2013

Συνεργασία με την Brauer wasser, ένα εργοστάσιο με καινοτόμα σιφώνια μπάνιου με το χαμηλότερο ύψος κατασκευής 4,6εκ.

Συνεργασία με την Austrotherm, η καινοτομία στην ξηρά δόμηση.

2011

Μετράμε άλλη μια επιτυχία συμπεριλαμβάνοντας την Drain4you, ένα εργοστάσιο με τα πιό μίνιμαλ σιφώνια που ακολουθούν τις τάσεις της σημερινής αρχιτεκτονικής <<Less is more>>,  το πιό λεπτό σιφώνι που έγινε ποτέ από 50 εκ μεχρι 200 εκ.

2009

Συνεργασία με την Κοrre – NanoCement, ίσως το πρώτο εργοστάσιο πατητής τσιμεντοκονίας με τεχνολογία nano.

2007

Συνεργασία με την Euroshrink,  ένα εργοστάσιο από την Βαρκελώνη της Ισπανίας με ιδιαίτερα λιστέλο και αρμοσυστήματα.

1987

 Ανοίγουμε την αγορά ως η πρώτη εταιρεία που εισάγει  ένα προϊόν  άγνωστο για τα Ελληνικά δεδομένα αλλά καινοτόμο παγκοσμίως, το γνωστό προφίλ της παγκόσμιας πλέον εταιρείας  Schluter Systems,  μία εταιρεία που κάθε αρχιτέκτονας και μηχανικός σήμερα γνωρίζει.

“Caravel Suits Tsilivi Zakynthos”
Δείτε περισσότερα

“Albergo Gelsomino”
Δείτε περισσότερα

“Αλέα”
Δείτε περισσότερα

VOUTSAS INNOVATIVE MATERIALS

QUALITY THROUGH EXCELLENCE

preloader